party like a rockstar!

Idag har jag en sjuklig huvudvärk. Aj aj aj. Det var följden av en sjukt kul kväll igår. Sommarfest på balkong. Människor droppade in, det lades korvar, kött, grönsaker, kyckling och ost på grillen. Vinet flödade. Tillslut flödade det också sprit i shotsglas (men den leken skippade jag).

Åkte till Solidaritet och dansade tills mitt hår var blött av svett. Kändes sådär lagom sommarfräscht.

Idag vill alla ligga ute i solen. Not me! Jag är fortfarande inne, och tror att jag skulle dö av att vistas för länge i solen idag. Dels av vätskebrist (trots att jag redan druckit 4 liter vatten idag), och också av huvudvärken. Men lugn, jag ska gå ut, snart!

gör det!

Need some one to cook my food.

Jag har ingen lust att laga mat. Det är så jädra trist.
Är verkligen inne i en sån period nu. Och så har jag ingenting hemma.
Eller jo, det har jag, men allting måste lagas.
Och att laga till sig själv - it sucks!

Får knalla ner till Konsum, men oh, jag orkar inte!

Buda hit något gott, någon?

home sweet home!

Sitter nerkrupen i min soffa. Tycker lite synd om mig själv. Så synd att jag borde gå och köpa glass, eller något annat gott, men jag orkar inte.

Sov otroligt dåligt inatt, och ännu värre imorse.

Nu ska jag sätta på en film. Kanske Bröllopsduellen - eller någon annan lättsam och kanske tråkig film.

nytt.

Ibland får jag en känsla av att jag vill bli läkare eller sköterska. För jag beundrar dom, och många är så oförskämt trevliga och bra!

...tyvärr finns det ju nuts också, men dom får stå bakom ett skynke!

Synd att man måste ha högsta betyg för att plugga. Annars kanske det hade varit ett alternativ? Ja, ibland känner jag så.

pollipolli.

Nu är pollen här.
Det märks på följande sätt:
- Min nästa rinner som ett vattenfall
- Min cykelsadel är gul på mornarna
- Vattenbrynet har en gul hinna
- Det flyger små vita tussar i luften

Jag hyser en hatkärlek till detta fenomen.
BRA - det är sommar!
DÅLIGT - jag kissar med näsan och kippar andetagen. (almost!)

flying jacob!

I fredags fick talangerna så jädra god lunch. Och därifrån hämtade jag inspiration när det kom till veckans första matlagning (vad har jag ätit hela veckan?). Flygande Jacob. Sjukligt gott!

Hängde i studion onsdag, torsdag och fredag. I fredags kom systerdöttrarna, och Linnea blev blyg när Marko och Tobbe hälsade på dom. Inte konstigt när Julia vänder sig till Marko och säger: Vet du? Linnea är kär i dig!

Igår åkte vi ut till Naturhistoriska och gick (läs: sprang) runt. Jeez, jag hänger inte med i barntempo! Kom hem och somnade klockan 21.00. Och sov natten igenom. En lördag. Skam!

Nu har jag även spenderat söndagen på ett bra sätt. Känner mig redo för en vecka till i studion. :)

monday.

Redan tisdag imorgon. Sista dagen på kontoret. Och sedan åker vi ner till studion och preppar inför direktsändningar. Det är så sjukt att vi äntligen är här!

Satt nyss och pratade med min sol. Min käraste vän, och jag blir alltid så glad av att prata bort en stund!

Efter talang blir det ett nytt spännande projekt. Vi är världens bästa team, och det kommer att bli så sjukt kul. :)

Nu är det sleepytime.

packa?

Snart bär det av mot Gotland, så jag måste packa. Men jag hatar att packa. Det brukar aldrig bli riktigt bra. För jag får alltid med mig för mycket. Jag tackar Nina för att hon får mig att känna mig i lä, känna mig som att jag är en "smart-packer". Dessvärre ska hon inte med till Gotland.

Hur svårt ska det vara? Jag ska vara borta över en natt.

Jag får slänga ner lite, och ställa mig i duschen sen.
Så att jag kommer i sängs snart, för jag är aptrött!

Nightynight!

f*cking sund.

Jävla söndagar. Jag tror att det är för att alla så innerligt hoppas på att det ska bli fint väder, som vädergudarna jävlas och slänger in massa gråa moln. It sucks!

Vaknade klockan åtta, och solen strålade. Men det är bara morgonmänniskor som får njuta.När jag sedan någon timme efteråt gick ut på en promenad så mulnade det till.

Jag som skulle gå och äta världens godaste glass idag också!
Istället får det bli tvspel och inte-röra-sig-ur-fläcken-dag. Känns helt okej det också. Fram tills dess att jag ska tvätta. Då ska jag röra mig ner till tvättstugan.

ice baby ice!

Gick en promenad hem till Anna, på 55 minuter. Sedan gick vi hem till mig igen. Jag var hyffsat mör när vi kom hem, hade jag kunnat säga. MEN! På vägen stannade vi och åt, låt mig säga, VÄRLDENS godaste glass. Vilket innebar att jag fick ett galet lyckorus, och fick energi som skulle räckt till att gå samma sträcka en gång till!

Ett litet trähus, jäklit nära T-centralen, uppsmällt vid vattnet, men omringat av trafik. Jag skämtar inte när jag säger att man fick mycket glass. Jag tänkte ta tre kulor (för jag ville ha tre smaker), men jag ångrar inte att jag tog en medium (jag fick ändå tre smaker). För en medium var en XL. Ungefär som 4 kulor, istället för två. Och så krämig och god.

Och lyckoruset innebar att jag genast kände för att bjuda dit alla jag känner, för att äta glass. Så komsi komsi!

en snabb.

Veckorna springer förbi. Och jag hinner inte riktigt med.

Imorgon ska jag till frisören. Finally! Känns som att det behövs, dock inte för plånboken. Klippa, färga och slinga. Bli sommarfin. I like!

Och på lördag är det Army Fitness. Träning. Och jag tror att jag kommer att dö. Om jag ens kommer dit. En amazonkvinna som håller i det, hon skrämmer mig redan.

Dessutom har jag en inflammation i tandköttet igen, vid visdomstanden. Och det hurts, aj aj aj.

På måndag ska vi till Gotland med jobbet.

Och sen är det sommar snart.
Yesyes.