crystal clear!

Otroligt redo för Kristallen.

LETS GO!

kristallen.

På fredag ska jag gå på Kristallen. Det fick jag reda på igår. Idag fick jag reda på att det är på fredag. Så idag fick jag paniken. Paniken ledde till att jag beställde hem klänningar, toppar, leggings och så vidare för 3000 från nelly. Spontanshopping. Jag hopppas att det kommer innan fredag. Jag hoppas också att jag vill skicka tillbaka det mesta, för shoppingstoppet har redan börjat (och idag fick jag lönen).

Vad ska jag annars ha på mig?

Tänkte åka hem till Carro ikväll efter jobbet, men det känns som att det kan bli sent. Kanske kan bli imorgon istället.

här sitter jag...

... på jobbet och ringer härliga tjejer.

Har två intervjuer kvar, sedan är det dags att gå hem.

Sitter nu och väntar på två tjejer som jag ska prata med innan jag går hem. Har bokat in dom efter 20. Men snart känns det som att jag vill gå hem för dagen.

Kan tyvärr inte ta sovmorgon imorgon heller, för då har jag 4 möten under dagen. Fit for fight - huh?

Tjolahopp tjolahej!

aj!

Jag kan bara säga.

Idag är det inte roligt att heta Josefin Hedlund.

Nu drar jag till jobbet, sen är det landet hela helgen som gäller.
Thank god!

58,03.

Hell yeah!

Jag gjorde det på 58,03.

En 1978-plats av 21000 tycker inte jag är så pjåkigt alls.

Let's celebrate!

I DID IT!

Fy helvete vad jag är bra. Bättre än när jag tog studenten, kan jag känna i rusets lycka!

Jag har avklarat en mil! I regnet dessutom!

Och vad tiden blev? I dunno. Jag berättar imorgon. Men bara om den gör mig glad.

magpirr.

Borde det pirra i magen när man ska springa ett lopp? Det pirrar som attsingen i min. Jag undrar om det gör det på alla andra 20 999 människor som ska springa.

1 ½ timme kvar. Och jag fryser litegrann.

Har kittat mig med en ny sport-bh och brallor. Och ett par turtrosor (men dessa får ni inte se).






Heja på mig!

otroligt redo!

Jag har ätit dinkelgröt till frukost. Ska snart ut och gå en liten promenad. Jag känner mig fasligt redo för Midnattsloppet idag. Nice!

Dessvärre har jag fått någon inflammation i låren efter bootcampet, men efter att jag smorde med Voltaren igår så känns det så mycket bättre.

Jag ska ta mig igenom loppet anyway. På en bra tid!

boot camp!

Hallå där.

Mina ben har sådan träningsvärk. De ger mig en känsla som gör att man inte vet om man ska skratta eller gråta när jag försöker resa mig upp. Det är roligt samtidigt som det hurts a lot.

Och varför? Joho, för jag har tränat BootCamp! Det var det galnaste jag gjort i träningsväg. Jag grät nästan. Av utmattning och trötthet. Och då hade vi inte ens kommit halvvägs.

Vi sprang. Vi gjorde plankan. Vi gjorde push-ups. Knäböj. Benböj. Klamrade oss fast vid träd. Sprang med varandra på ryggen. Gick skottkärra. Sprang i led, och paret längst bak spurtade förbi alla andra på given signal. Vi gjorde knäböj med varandra på ryggen. Vi stod i push-up-ställning och skulle få ner varandra på marken genom att dra i varandras armar. Vi gjorde grodhopp framåt varvat med push-ups, Vi gjorde sit-ups i havet. Vi gjorde mer push-ups och plankor på stranden. Vi hoppade jämnfota över varandra i dyblöta kläder. Vi sprang tillbaka. Vi stod i 90 graders vinkel mot väggen och hävde en kittlebell. Vi gjorde lite mer plankan och push-ups. Och sedan stretchade vi.

My god.
I 2 timmar höll vi på.

Sedan dog jag.

run run!

Run run, you'll never make it!

Idag fick jag ett mail från en sponsor, eftersom att jag av någon anledning har hamnat i deras maillista. Det känns helt okej, för mailet jag fick berättade för mig att jag får springa midnattsloppet. Hurra! Lopp nummer två, eller ja, nummer ett, fast två.

Känns däremot sådär att jag varit dålig på att löpa under sommaren. Nu har jag två veckor på mig att klara milen. För sen tjuter startskottet och jag ska kuta en mil runt söder. För att sedan, två veckor därefter, springa ikapp med syrran på Djurgården i tjejmilen.

So, det är dags att börja löpa!


pride.



Mark & Jonas i paraden. Och Emma och Natalie på marken efter paraden. Jag och Anna stod och kikade på. Det närmaste alkohol jag kom denna dag var systemetpåsen jag hade i handen, med en Sprite och ett linne i.
Sen gick jag hem och dog framför två filmer. Passande nog "Baksmällan", men även "Lars and the real girl", som fick mig att få ont i hjärtat.

fredagskul.

Hade en härlig fredagskväll med Elin, Emma och Anna. Med indiskt på
tallrikarna, och "fia med hutt" väntandes inne på vardagsrumsbordet
började vi kvällen. Och sen blev det Berns. Ytterligare en fredagskväll
i "härliga fredagskvällar"-listan. Lovely!