priser.

Snälla. Titta inte på pricerunner på min telefon.

Jag är nöjd med den som den är.

lättare än lättast.

Den som säger att jag är komplicerad har fel. Jag är så jävla enkel.

Nyss gick jag in på The Phonehouse i Skrapan (jag visste inte ens att det fanns där). Jag tittade och kände på lite telefoner, och tillslut kom en försäljare fram till mig. Han frågade vad jag ville ha, och jag sa att jag ville ha en telefon. (nähä?) En telefon som var lagom bra. (för jag kände mig ganska lagom bland alla telefoner) Och så ville jag ha en Sony Ericsson, mitt egentliga enda kriterium.

Och så sprang han in på lagret och kom ut med en låda. En telefon som inte fanns ute i butiken, för den hade precis kommit in. 2099 kostar den, sa han.

Jag tar den, sa jag.

Och så tog jag den. Och så tog jag också tilläggsförsäkring. Bara för att jag bergis kommer att slarva bort den också, för det känns som att jag har börjat tappa saker nowadays. Och så får jag säga upp försäkringen om jag känner att jag inte längre vill ha den. Bra!

Hejdå The Phonehouse, jag var där i 5 minuter typ. 7 max.

Vilken jag tog?
Jag tog denna.


white.

Nu är det dags för whiteparty!

TJOHOOO!

ventilationsgubbe.

Och när jag nu kom hem, så känns det inte riktigt som det var när jag lämnade det. När jag går in på toaletten, så är sitsen upplyft. EN KILLE HAR VARIT HÄR!

Och ett ljus går upp. Det var idag dom skulle kolla ventilationen. Det är okej.
Det är däremot INTE okej att kissa på  min toalett. Och jag har två bevis. Dels toalettsitsen. Och toalettpappret. Det var vänt åt fel håll. Han har tagit bort rullen från pinnen som sticker ut från väggen, tagit en bit papper, torkat sig, och sedan satt tillbaks det, på fel håll!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Ventilationsgubbekiss!

visdom kommer med tänderna.

Det finns en grej som oroar mig mest just nu, och det är min visdomstand. Den gör uppror, och håller på att klättra fram. Vilket betyder att mitt tandkött har svullnat upp, och  jag inte kan tugga.

Det värsta av allt, det är att jag knappt vågar sova. Med tanke på hur illa det kan vara imorgon. Och imorgon är det fest. Då vill iaf inte jag ha svullet tandkött.

Big no no!

By the way så fick jag mitt SIM-kort idag. Vilket betyder att jag förhoppningsvis har igång telefonen igen imorgon. Bra!

love you sisters!



mamma!

Kära mor. Jag mår bra. Ingenting har hänt, jag har bara blivit av med min mobil. Men jag jobbar på en ny. Med samma nummer. Och jag ringer dig från jobbet imorgon. :)

Var inte orolig. Och jo, man kan såklart nå mig på mail och msn. Jag syftade mest på internet när jag skrev "här".

---

Idag knegade jag på Melanders.
Tjohotjohej!
Nu är jag trött och har ont i fötterna... Man vänjer av sig så fort vid att gå mycket.

trash.

Min mobil är borta och avstängd. Så ni kan bara nå mig här.

To be continued...

godnatt lediga dag.

Jag älskar måndagar. Just för att måndagar är mina söndagar, fast utan ångest. Måndagar är dagen innan jag börjar jobba, precis som söndagar egentligen är. Men söndagar gillar man inte. Måndagar gillar man.

För på måndagar känner jag mig riktigt ledig. En hel ledig dag att göra vad jag vill på. Ibland hinner jag inte med så mycket över huvud taget, men vad gör det? Jag är ledig.

Nytvättade lakan väntar på mig.

soffa.

Oh, jag gillar min soffa, oh ja ja ja!

Jag skulle kunna spendera hela dagen här idag. Men det finns mycket annat jag måste göra. Trist. Jag vill se på 10 000 filmer idag.

Som nu, nu ska jag snart gå till SATS.

sleep tight tiger.

Jag cyklade hem från jobbet i mörker och regn.

Nu är jag frusen och trött, och ska sova.
Men vill inte sova ensam.

det är dig jag vill ha!

Hej cykelpojke,

Vill du komma hit och mysa?

Om jag kunde fråga så skulle jag fråga.
Om jag kunde bestämma så skulle jag bestämma att han kom hit och spoonade lite. Och myspratade lite. Och somnade tillsammans - och vaknade tillsammans. Och sen imorgon så skulle vi cykla tillsammans, till Västerbron, där skulle han vika av ner till höger, och jag fortsätta rakt fram.

Jag har äntligen fått en bild av hur min drömman/kille (fast jag säger hellre man) ser ut. Jag har inte bara fått en bild,
jag har sett honom acting in real life.

Vill ha dig i mörkret hos mig, tiden den stannar när vi rör vid varann.
Oh jag lättar, jag flyger, jag svävar fram.

it's raining men.

For your information.

Idag skaffade jag en ny bankdosa. Och när jag loggade in på banken, så ser jag någonting knäppt.

En transaktion, för två månader sedan, som har blivit dragen nu.

Hur kan dom göra så? Är det inte lite taskigt? Jävla taxibilar... Varför inte dra på en gång?




Och, jag blir så less på det här vädret. Idag har jag inte gjort någonting, typ. Bara för vädrets skull. Och nu kändes det här inlägget jävligt tråkigt och ointressant. Men så blir det. Godnatt.