batman.

Idag köpte jag nya solbrillor.

batman

Är jag inte ball, så säg!

(Sandra, Gica och Elin har likandana, och dom ska vi ha på söndag.
Red. anm. Ottenbrännboll)

estoc.

I torsdagskväll kom jag med den ultimata idén att åka till Stockholm i helgen. Denna vecka har tagit musten ur mig. Skolarbete som skulle vara klart, och nytt jobb. Stressat. Jag har inte haft tid åt mycket annat.

Fredag kom, och jag åkte. Fick inte tag på morfar på heeeeeela dagen. Så det blev hemresa redan på kvällen. Jäkligt tråkigt. Hittade ingenting. DET FINNS INGA KLÄNNINGAR I HELA VIDA VÄRLDEN FÖR FAN! Och jag som hade behövt denna resa. Damnit.

Köpt presenter åt syster idag iallefall. Och ikväll är alla på bal.

Men vad är en bal på slottet? Alldeles...alldeles...

klar.

Ja, då var MUM avklarat. Gjorde projektor utav hela spelet idag. Dessvärre provkörde jag inte igenom för att klara sista banan. Men han klarar den bergis inte iallefall, så det går nog inte spilld mjölk däröver. Höhö. Projektarbetesrapporten är nästan klar, det sista ska jag fila klart ikväll, och sen, sen är det INGENTING MER I SKOLAN ÖVER HUVUD TAGET!!!

Lärde mig kassan igår. Och idag ska jag arbeta själv. Hjälp?

Körlektionen 7.10 idag. Det gick väl sådär, men jag är ynklig nog att skylla på tiden! Jävla tid!

Usch, jag hinner inte träna nu när jag jobbat tre dagar i rad. Det är tråkigt, och jag saknar det. I helgen blir det kanske Stockholm, och idag måste jag nog ge min syster en inköpslista. Tyskland. Studentveckan. Det säger sig självt.

Yesyesyes, fick mina shoes idag. Grymgrym! Me like.

emvege.

Jag blev faktiskt helt ställd när jag fick tillbaka fotoprovet idag. MVG. Öh, tack, vad bra! Kanske ligger man hyffsat till i varje fall då. Jag som faktiskt trodde att det skulle gå åt pipsvängen, för trots allt så var frågorna lite knepiga, då vi faktiskt aldrig har genomgångar. Jag får helt enkelt tacka Hjälte, vars lektioner man faktiskt fick lite genomgångar på i tvåan.

Körlektionen idag gick inget vidare över huvud taget. Trist! Och gissa hur bra det kommer att gå nästa gång, klockan 7.10 på torsdag. Jises, koncentration på morgonen, not my favourite. Jaja, gången innan fick jag en guldstjärna.

Min första jobbdag idag. Om två timmar.

23 dagar kvar. Och idag hade vi sångövning i aulan. Jag kan inte ens nationalsången.
- Vaddå, ska det inte vara "dina ängar gröna"?
Det var det inte, det var typ ängder eller nått, vad nu det är. Konfunderad.

HURRA!

digestive.

Hade redovisning på fotoboken idag. Och yeah, det gick väl fint! :)

Kom och tänka på en sak förut. Min och min systers specialitet. Digestivekex. Haha, jag blir så äcklad av mig själv när jag tänker på det.

Recept
2 digestivekex

Så här gör du
Ta ett digestive i munnen och tugga det. Svälj INTE! När du tuggat så att det är en smet så spritsar du ut det genom munnen på ditt andra kex. Voíla!



Hahaha! Så jädra äckligt egentligen. Och vi älskade det, när vi var små.




...och egentliga anledningen till att jag skriver detta är att ha något att glömma bort det plugg som jag egentligen borde ägna mig åt.

solomon.

- kjashdfkljheg.
- Va?
- I like the swedish language.


... och därav fortsatte den fem-minuters långa koversationen, från Hageby Centrum till Söder Tull. Han pratade väldigt lågt, den där immigranten från Tyskland, Dublin för att precisera. Det var svårt att höra vad han sa, och ibland chansade jag bara på att svara: yes eller no.

Solomon, som han hette, ville lära sig svenska. Och han kom med den ultimata idén att jag skulle bli hans lärare. Vilken välgörenhetsgala! I två månader skulle han stanna i Sverige, och jag skulle komma till Gusum, där han bodde, eller så skulle han åka in till Norrköping.

Nejnej, sa jag, fast på engelska. Jag kan inte lära ut svenska. Men den kunskap han ville åt gick till så att jag, skulle skriva ner några ord på ett papper, med översättning på engelska, och han skulle lära sig dom. Nästa gång vi sågs, skulle jag skriva ner samma ord, och se om han kunde dom. En läxa. Det är inte så svårt, propsade han.

Han tyckte om språk, och kunde både tyska, engelska, franska, italenska och lite spanska. Hur lär man sig det svenska språket på två månader, och vilket nytta skulle han ha utav det? Ööööh?

Hur som helst. Jag sa att jag hade så mycket i skolan, jag skulle inte ha tid att vara lärare. Jag tror att han köpte min ursäkt, men han frågade mig om min mailadress. Okej, tänkte jag, dagens goda gärning. Så fick han den. Sen gick jag hem.

Anledningen till att Solomon började prata med mig, var att jag hade råkat sätta mig brevid honom på bussen. Hela resan hade jag suttit och pratat med Stina, och han hade tyckt att det lät så fint när vi pratade, så när hon gick av, tog han tillfället i akt och sa det.

Det är inte var dag man får nytta av sin allt för usla engelska. Kan hända att det är av just den anledningen den är usel. För när vi var i England i somras, så gick det så mycket bättre.

uppförsbacke.

Det blev ingen Dominobacke idag på körlektionen, vi började med annat. Och för det andra kan jag inte förstå varför han godkände mig på start i uppförsbacke... Jag suger ju på det! Höhö.

Gick till skolan utan jacka idag. Sommar, sommar, sommar!

Jag var så fruktansvärt hungrig sen när jag kom hem, efter ett möte med Ola. Orkade inte laga mat, och orkade inte vänta. Resultatet blev att jag gick och hämtade en kycklingrulle från Gu-Va-Gott. Den var mäktigt god. :)

Och här sitter jag och pysslar med introt till mitt spel på multimedian. Credit har jag redan gjort. Hurrahurra!

Imorgon är det helg. På lördag åker mamma iväg.
Vad ska jag hitta på?

blodröd.

Hallå.

Igår sprang jag och syster Frida på stan. Troser blev målet. Men springer man på dessa strumpor, kan man undgå att köpa? Grymma och söta.



Dessutom tvättade jag mina röda Cheap Monday braxar i typ lördags. Såg ut som att jag hade mördat någon i badkaret.



Och idag hade jag körlektion. Det gick finfint. På torsdag är det helvetesbacken vid Domino som gäller. Ajajaj.

Känns som att det är endel att göra i skolan nu. Lika bra att börja på en gång, annars kommer jag dö fram mot vecka 20. Då ska typ allt vara klart. Så ja, skola två timmar, om en timme. Och sen plugg.

Hurrahurrahurra.

Jag måste ringa Johanna. Det har jag sagt i flera veckor nu. Varför blir det aldrig av? Usch. Hur har hon och det lilla pyret det?

Dags att fixa bilder, så att Lars T blir glad idag.