hundra.

Ja. Vilken underbar överaskning. Var nära på att slänga kuvertet med ett födelsedagskort i, som jag fick att farfar när jag fyllde år (1 november). Som tur var tog jag en titt innuti, och fann 100 kronor. Jihu! Där har dom legat och väntat på mig.

Köpte två linnen idag. Men tja, jag hittar egentligen ingenting som jag vill ha. Bläblä. Det gör jag bara när jag inte har några pengar.

Träning med funky-Anders imorse. Phew. Levande vattenpöl.

Jag håller på och städar. Det är inte så roligt. Och så tvättar jag. Men ena tvättmaskinen är sönder. Det tar dubbelt så lång tid att tvätta, och jag hinner inte tvätta allt heller. Så dåligt.

Valborg imorgon.

shoppoholic.

Allright. Skapar mig nu en egen blogg.

Att känna sig tvungen till att göra saker kan bli rätt frustrerande. Igår var jag tvungen att shoppa. Det är så när det handlar om rea. Köpte sex svarta muggar utan öra, och två vita coctailglas. Är dom inte bedårande så säg?


Nåja. Det var rea på Mique. Muggarna kostade 14.50 styck, och glasen var två för 79 kronor. Jag blir i extas när jag hittar sånt där. Ett ha-begär.

Och idag. Nationellt prov i svenska B. Jag tror att det gick gansak bra. 688 ord, man fick ha 700, så jag klarade mig fint, på den fronten. Uppgift 1 var att skriva om livskvalitet. Det var inte så svårt, för jag vet hur olika man kan se på livet (min gbs-blogg).

Nostalgitripp tillbaks till ettan och tvåan idag. Fixade alla våra filmer till ett vhsband. Haha, så jäkla roligt vi haft.

And. Körlektionen. Jag är nervös innan jag ska köra. Fasen, jag är ju inte så jäkla bra alltså. =/ Ut till pappsen och öva i helgen. Jihu.