sleeeepy.

Nu sitter jag hos Mary. Vi har haft myskväll, och nu sitter jag här och nördar med min kära dator. Mary kollar på Kristoffers svettlökar på min mobil. Och skrattar högt.

Imorgon är jag ledig. Det ska bli skönt. Sova sova sova! :) (det enda jag gjort mina dagar i sthlm denna vecka.)

leavingtime.

Nu är det dags för hemgång ifrån blu. Lämna den hela tiden växande högen med ansökningar, och bege mig hem till mitt tråkiga lilla näste. Nu har jag åtminstone en bärbaris (läs: sims 2) att slösa min tid på.

Jag somnade tidigt igår. Och sov länge. Det var extremt skönt, för julen har varit mucho stressig. Så stressig att jag inte borde gjort allting jag faktiskt tog mig tid till.

Well well. Time to leave.


first.

Min farfar skalar toffifee. Han skalade bort det yttersta kolahöljet, trodde det var papper. Svårborttaget papper liksom. Han börjar sina bort alltmer. Men han är söt.

First day at my first.

Luckluck.

God Jul.

Jag undrar hur många procent av Sveriges bloggare som idag valde samma rubrik som jag gjorde?

Dagen har varit hektisk. Jag kom hem 9.30, från Stockholm. Resan gick fort, Lisa hamnade på samma tåg. Sedan löste jag ett korsord, och drack lite färskpressad juice. Mattias låg och sov när mitt tåg nådde perrongen (Jippie!). Han som skulle komma och hämta mig kom alldeles för sent, på grund av tidigare nämnd anledning.

Vi åkte till min systerytster, och mina kära systerdöttrar tyckte om sina kiss&bajs-gosedjur. "Här Linnea kan du gosa med ditt kiss!"

Jag är trött. Sov 3½ timme inatt. Idag har jag ätit för mycket. Precis som igår.

Nytt år, Nytt Jobb, Ny stad (fast lillgammal). Spännande!

Godnatt. Jag hoppas allt löser sig.

ångestfinito.

Nu har jag ingen ovisshet, ingen framtidsångest. Nu är jag glad. På söndag åker jag hemmåt. Det ska bli ganska skönt. :)

ångest.

Det värsta just nu är ovissheten. Osjälvklarheten av hur mitt liv kommer ta form inom de närmsta. Jag vet ingenting. Jag vill mycket.

Snart är det jul.

Och sen?

gran.

Aldrig ska man hänga läpp för någonting som kunde blivit bättre. För trots att var det ändå kanske ganska bra. :)

När jag kom hem vid lunchtid så stod Lola och hängde upp julsaker inne hos mig. "Tycker du den här är fin?" frågade hon gång på gång, när hon hängde upp halmsaker och amerikanska tyggranar. Vad ska man säga?

Ja, den tillför julstämning. Det behövs!


strålande.

Little sunshine.

Jag kan inte säga att jag är bitter över mina 200 kronor. För faktiskt så lever jag ändå. Även om det sätter vissa begränsningar, så mår jag ändå bra. Jag ligger inte apsjuk i en säng på intensivvården. Jag är lycklig anyway.

Hurra!


giveme.

Idag skulle jag köpa julklappar. Men det blev inga. Jag har 200 kronor på mitt konto.

Dom ska räcka till alla julklappar.
Dom ska räcka till diverse saker tills jag får ett jobb och lön.

Cause, jag får inga mer pengar nu. Jag är arbetslös. Jag är inte längre gymnasieelev. Jag är fri.

Tjolahopptjolahej.


aj.

Jag sov extremt dåligt inatt också. Kunde inte sova. Vad är felet? I mina veckor här, fram till nu, har jag somnat som en stock(holm).

Drömmer mycket. På dagarna har jag extrem huvudvärk. Kommande och gående. Ska bli skönt att komma hem och sova i min säng.

morgon

Ligger i sängen. Har sovit fruktansvärt dåligt inatt. Saker å ting har börjat snurra i mitt huvud, mycket beroende på mitt sena samtal igår. Det känns tufft, men kanske är det bäst.

losty.

Ibland känner jag mig bara så lost.
Så gör jag nu.

Och jag vill bara hem till min säng i Norrköping. Sova, sova och sova.

Att prata med bästa vän på telefon är bra. Gud vad jag saknar henne, Sandra. 1½ vecka kvar. Skönt, och hemskt som fan.


michael.

Idag tränade jag på Södermalm. Där tränade också Michael Nyqvist. Oh, vad jag ville springa fram och krama honom. Men det är egentligen bara för att jag älskar hans roll i "så som i himmelen". Och precis innan träningen hade jag lyssnat på "Gabriellas sång".

Jag blev i varje fall varm i hjärtat när jag såg honom. Tack Michael.

films.

Hämtar filmer på SVT. BangBang Orangutang och Stoned. Jag måste lämna tillbaka dom imorgon. Men ikväll ska jag passa på att glo på dom. :)

Shoppinggalen. Jag har knallat omkring på stan och supershoppat idag. Det gjorde mig lycklig. Haha! ;p Nu ska jag iväg. Hemmåt!

tagning två.

Två idag. Tuva är gäst, och en hemlig.

Jag är slutslutslut idag. Tränade med systeryster på morgonen. Sedan sprang vi på second hand. Men jag kände mig inte speciellt retro, och hittade ingenting spännande. Man tror att second hand ska vara billigt, men tji där fick man.

Nu ska jag äta en macka.


tupering.

Omklädningsrum, SATS, Stureplan

- Alltså, jag ser inte klok ut när mitt hår inte är tuperat. Alltså, jag måste tupera det nu!

Vissa är mer utseendefixerade än andra. Hon stod och tuperade håret några minuter, tog på sig sina träningskläder och gick ut tillsammans med sina två kära vänner och tränade i gymmet.

Who wouldn't care liksom. Träningssnygg. Haha!


tittarsiffror.

Jag har bara 7 besökare kvar till 1000 på min sida, hos Jihde.

olag.

Uhowh. Jag åkte illegalt på bussen idag. Det skulle jag nog kunna göra i 2 månader till. För här i Stockholm är det ingen som kollar någon bussbiljett. (iaf inte datumet som står på) Annat är det i Norrköping.

Imorgon kommer systeryster. Vad önskas hon äta? Jag ska handla idag.

vårångest.

Igår hade jag världens vårångest. Det finns så många olika vägar, val och möjligheter. Men tillslut insåg jag, jag är bara 19 år.

Tog en kvällsfika med Kristoffer. Köpte hans mobil. Det var trevligt, och telefonen dämpade mig. Haha!

Veckan är ganska full.
Tisdag - filmkväll m. Kristoffer å Patrik (Axel å Mattias?)
Onsdag - måste på stan och köpa något till Fredagen.
Torsdag - Christmas rock 'n roll, syster kommer
Fredag - R.E.N.T med Fritchjof
Lördag - hos Jihde, sändning och troligtsvis utgång
Söndag - systeryster hemmåt, jag ensam.

Det är inte konstigt att jag inte hinner träffa morfar&Lola något.

malplace.

Gick förresten förbi NKs julskyltning för några dagar sedan. Pampigt! Alla andras små skyltfönster med en ful, malplacerad tomte blir lite larvigt. Fast å andra sidan så bor vi bara i Sverige. Sverige där allt är lagom.

Och, är det någon som har några gafflar från indiska över, så tar jag gärna hand om dessa. ^^


kek.

Tjabbitjena.

Är snart påväg till momoster Bodil, för lite socialitet och käk. Trevlans.

Jag är så uppeppad för att det gick så bra igår. Det har varit en tuff vecka, och en tuff helg. Så idag ska jag bara ta det lungt. Försöka hinna med att träna, och sedan ikväll blir det Lilla Sjöjungfrun hos Mary. Looking forward.

På tal om sjöjungfrun. Hahaha! När jag var liten ville jag så gärna vara Ariel. Så på dagis satt jag på soffan, i Arielställning, och sjöng. Jag trodde att jag var skitsnygg.

premiär.

Nu har vi haft vår premiärsändning. Och det gick så jäkla bra!

KLATCH!

julklapp.

Jag blir ledsen. Vad har hänt med julen?

Kolla alla små fashionistors bloggar, alla milslånga önskelistor med märkesprylar. Små söta bilder, och eviga diskutioner om de ska välja silver eller guld.

Pryltokiga.

Jag önskar mig en mysig jul med omtanke. 

frisyr.

Shit. Den här reporten kom verkligen fram till en himla bra slutsats efter sin research. Carola vill vara som Elin Lanto!