söta rara mor.





Lilla mor skickar blommor. Röda och vita och fina. Jag får ursäkta mörka
bilder. Måste fixa Photoshop. Men fina. :)

flowerpower.

Nu är jag spänd.

Vem har skickat mig blommor?

Dom kommer närsomhelst.
Iiiih!

wet t-shirt tävling.

Jag undrar vad jag tänkte när jag tog cykeln till Djurgården förut. Det regnade ju typ inte. Det ösregnade. Wet wet wet.

Nu tänkte jag sova. Men jag undrar hur det går. Jag sov nämligen 1½ timme efter jobb idag.

Imorgon kommer Marie, wehey!

kallt och tråkigt.

Vi gick innan showen ens hade börjat. Haha!

Nu sitter jag hemma och fryser. Och jag vet att Elin sitter någonstans i ett varmt León, och ska dansa salsa med en het chilenare. Jag tänker på Dirty Dancing 2. Dålig film. Men ungefär sån känsla.

Vissa har det.

Och vad jag har förstått så har södra Sverige fått snö nu. Det har i varje fall inte
vi i Stockholm. Och det är jag glad över.

kolla, lilla mathias och stora globen.



Såhär såg det ut när vi kom in. Där stod vår lilla Mathias. På Globenscenen. Titta vad fint! Som en myra.




Kvällens damer. Men alltså. Caroline Boo-Kasper, hon tog skärpan på varenda jävla bild, och blev sjukt snygg, medan jag blev sisådär. Hur kul är det, på en galakväll?

cry baby.

Igår var det gala (as I said). Rosa bandet. Och vad bra dom hade gjort det, vilka känsla när vi kom in i Globen. Vi traskar ner för trapporna, ner mot parkett. På scenen står Mathias och sjunger för ett nästintill fullsatt Globen. Gamla goda Husbandet spelar. Det känns lite som sommar och Sommarkryss (fast inne i en boll, lite mer pråligt och fint). Mäktigt.

Jag och Anna slår oss ner vid ett bord. Anna köper en flaska vin, och jag blir imponerad. Sen drack vi, Anna grät, och jag grät inte. Inte för att jag inte blev berörd, det blev jag in i hjärtat, men jag kan bara inte gråta, jag stärks mer, jag känner stolthet över dem som kämpar.

(Nyss grät jag lite när jag läste detta (en kommentar på tjuvlyssnat.se): Jupp, helt naturligt. Hur gamla är dina döttrar då Wildheart? Mina är relativt gamla (15 & 16), och jag kan lova dig att man får ta mig bövelen inte en lugn stund. Tjat tjat tjat hela dagen, skavsår i öronen. Men ibland är de så rara så, och vill ligga i TV-soffan och titta på någon usel komedi-serie med gamle pappsen. Då mår man. Ibland välkomnas man av en kram när man kommer hem. Då mår man oxå!)

Jag tåras åt konstiga saker. Åt disneyfilmer och kärlek i familjen. Men inte åt cancer. Jag tror att det är för att jag mer känner styrkan. Jag tar av mig hatten, jag imponeras, jag blir själv lite extra modig. Men jag gråter inte. Jag blir varm, mitt hår reser sig för dem som kämpar, dom är så starka. Men jag gråter inte. Det är sorgligt och känslosamt, mitt hjärta tåras lite, jag känner. Men jag gråter inte.

get no pain.

Och fan. Jag måste erkänna.

Min träningsvärk känns knappt. Kanske är det Gainomaxens förtjänst.
Eller så tränade jag för mesigt.

Eller så försvann den med vinet igår.
Eller med förståndet.
Eller så försvann den med dansen.

glas i hjul = platt hjul.

Jag lämnade min cykel på lagning igår. Punktering, och så fick jag ett nytt stöd. Hade lite bråttom hem (galakväll, man ville ju piffa!). Hämtar cykeln. Jag hade blivit lite kär i cykelkillen om han hade sett lite mer man ut. Han såg ut som en pojke, med fina drag, men lite för liten. För kort. Nåväl.

Jag börjar cykla hemåt. Snabbt. Och helt plötsligt blir det lite ostadigt, ostablit, vinglande. Punktering igen. Så jag gick tillbaks. Och han fixade det. En glasbit var boven i dramat.

upp till bevis.

Min vän Elin säger att man får mindre träningsvärk (jag kan bli lite galen på folk som skriver träningsverk, för träningsverk kan vara en synonym för gym, om det ska vara någonting över huvud taget) (vilket långt sidospår) om man dricker Gainomax.

Jag har varit skeptisk till detta uttalande. Jag tror mer det är så att Elin tränar lite mesigt. Och därför får hon ingen träningsvärk.

Nu är det upp till bevis. För nu snodde jag hennes Gainomax som stod i kylskåpet (HA-HA!). Jag har tränat stenhårt, för jag la till ungefär 2 kilo extra på varje övning. Så jävlar vad jag typ kommer att vara krossad imorgon. Jag tvivlar nämligen på att det här med Gainomax hjälper mot värken.


platta scones.

Igår bakade jag scones. Och det var först idag, när jag nu nyligen åt det som fanns kvar, som jag upptäckte det. Jag hade glömt bakpulvret. Det gör jag ofta i scones. Mindre bra.

Därav platta scones.

inside out.

Jag kan inte bestämma mig för om jag har fördommar, eller om jag helt enkelt har jävligt rätt.

Skulle klippa mig idag. För veckan som följer duggar tätt av fester och tillställningar. Och då vill man ju vara fin. Man vill åtminstonde inte se ut som jag gör nu.

Så jag åker iväg till frisören. Det tar ungefär en halvtimme. Kommer dit, jättekissnödig. Så kissnödig att jag nästan vill börja gråta. Jag undrar lite över hur det kom så plötsligt, på bara en halvtimme. In på toaletten, och ut igen, för att slå mig ner och vänta med en skvallertidning. Jag hinner inte ens till tidningarna förrän en kille/man (det är svårt att bestämma ålder på typ asiater) påkallar min uppmärksamhet genom att nämna mitt namn.

Han tar några kliv fram mot en frisörstol.
- Men skulle inte jag klippa mig hos Linda, frågar jag nervöst. Vad är det som håller på att hända, tänker jag.
- Nej, du har tid hos mig, står det på datorn i alla fall.

Han gick tillbaka till datorn.
Här har jag bokat tid på en dyr frisörsalong som ligger en halvtimmes resa med tvärbana och tunnelbana. Jag har fyra tillfällen denna vecka som jag ska vara sjukt snygg på. Och så får jag tid hos en osäker, ostylish, liten och orange- (ORANGE!!!) -hårig asiatliknande kille. Dessutom hade han munsår.

Okej. Sorry. Hårda ord. Men jag kan inte riktigt rå för att jag inte tillåter honom att klippa mig. Jag vill bli klippt av en chick tjej, en tjej med koll på hur jag kan bli snygg. Som kan forma mig till något som jag trivs med. Och ska jag klippa mig hos en kille, så ska det vara en ultrabög, en fashionable gay.

Är det fördommar, eller har jag jävligt rätt?
Det är iallefall min rätt att boka om min tid. Så det gjorde jag.

Klockan tre ska jag bli klippt av en tjej. En snygg tjej.

mardröm.

Jag har drömt så många konstiga drömmar på senaste. Och det bästa inatt var när jag drömde att jag berättade för en vän om min dröm som jag drömde igår. Det blir som en egen liten värld av drömmar.

Jag berättar för er också. Jag drömde att jag hade sex med Katrin Zytomierska. Med en strap-on.
Hon ville att vi skulle ses igen.

And what does THAT means?

Väldigt confusing.

måla måla måla.

Igår stod min cykel utanför Gallerian. Några timmar. Hel, när jag ställde den där. Punkterad när jag skulle hämta den. Fuck those people! Jag är besatt av att cykla. Därför åker min gröna vän in på lagning imorgon. Undra bara vart. Och så jäkla waste att jag inte lagar den själv, men jag orkar inte. När jag var liten så kunde jag.

Har slipat och oljat mitt köksbord. Har också slipat och målat mitt badrumsskåp. Fint vetja. :)

slipa.

Slipar mitt köksbord. Ska olja in det. Det blir fint, nästan som nytt. Städar och fixar samtidigt. För nu jävlar ska det bli fint. Jag har sex dagar på mig att få det excellent.

Var på kundundersökning på H&M idag. Det tog 20 minuter, och jag fick ett presentkort på 400 kronor. That's okey.

Mina fingrar vibrerar.
Feel the vibe baby.

7.

Om sju dagar fyller jag år.

Igår fick jag lön. Så idag ska jag köpa presenter till mig själv.
Because I'm worth it.

johanna karlsson.

You made me.

Gjorde mig till mig.
Fick mig att skratta när allt var skit.
Dagarna i 9an, vi fixade dom tillsammans.

Och nu saknar jag dig mer än någonsin.
Min vän i hjärtat.


regna.

It can't rain everyday.
It don't rain forever.

Nej, det gör det ju faktiskt inte.

Men jag vill verkligen vara ledig snart.
För jag tror att jag skulle behöva det,
behöva koppla av.

gnugg gnugg.

Idag var C en solstråle. Det tackar och bockar vi för. Fantastisk unge på många sätt och vis, vilket utvecklat ordförråd.
- Hon pratar som vem som helst!
- ...som är full. tillades.

Och ja. Två och ett halvt år. Det lite skrämmande är att hon redan har ett begrepp för att onanera. Eller ja, göra det som hon faktiskt säger att hon ska göra.
- Jag vet vad jag ska göra! Jag ska gnugga!
Say what little kid?
Och hon traskade ut i köket, kröp under köksbordet. Och där satt hon. Och gnuggade. Mot golvet.
Jag tycker att det är helt okej, för hon sa att man bara får göra så hemma, och inte på förskolan. Det som förundrar mig mest är.
VART FAN VAR JAG NÄR JAG VAR LITEN?


I had NO idea.


enögd.

I söndags gick jag hela dagen med bara en lins i ögonen. Jag hade glömt
att sätta i den andra. Så kan det gå. Jag märkte det inte förrän jag skulle ta ut linserna
och petade mig i ögat. Aouch!

sova sova sova.

Igår till idag gjorde jag någonting sjukt. Jag sov i 12 timmar. Antagligen var jag totally worth it.

För efter en timmes långt spinningpass, så kom jag hem och åt lite. Jag åt visserligen ganska lite, men helt plötsligt blev jag fruktansvärt illamående. Och jag kunde inte känna om det var för att jag ätit för lite, eller om jag ätit för mycket. Jag hade inte ätit mycket, men kanske kom det som en chock för magen med mat efter ett så hårt pass.

Klockan var 20:30 och jag stängde ner datorn och gick och la mig. Och så sov jag bort illamåendet. Och jag sov tills klockan var ungefär 5 på morgonen. Då vaknade jag med någon slags ångest, jag var sjukt stressad och satte mig upp i sängen, och svettades. När jag tillslut insåg att jag var vaken så slappnade jag av, och bestämde mig för att sova lite till.

And I did.
8.10 gick jag upp och duschade.

Ganska skönt.

drömmande dramaqueen.

Varför drömmer jag så mycket nu?

Igår drömde jag att vi åkte hiss, jag och mamma. Hissen skulle precis stanna, på fjärde våningen, då allting gick sönder, och hissen föll. Och vi föll, panikartat. Jag skadade mig, men jag kommer inte ihåg hur. Jag vaknade, med ett flämt. Jag tänkte att jag borde skriva ner drömmen, för jag kom ihåg allting, men jag gjorde det inte. Och nu kommer inte inte ihåg något.

Och inatt drömde jag att jag var med C's pappa. Och A blev skitarg (förståeligt), och det var världens inferno. Drama.

Jag har spenderat min söndag med att ligga i soffan och kolla på Heroes.
Nu ska jag ut, handla lite. Shoppa, för pengar jag inte har. Njuta av vädret. Njuta av söndagen, och av att jag känner att det är en bra dag idag.

inkassera.

Katching.

Det rullar in pengar från hemförsäkringen.
Det gillas.

Igår beställde jag en dyr tvbänk.

Och idag bokade jag hemresa (finally!).
Jag kommer till Norrköping den 7 november. Och åker
hem igen den 9 november. Enjoy me!

whiteparty once again.

Idag köpte jag en TV. Och den är vit.





And I like it. A lot.

skåploss.

Jag fick nyss ett helt köksskåp över mig. Det bara rasade. Alla kryddor (det var mitt kryddskåp) åkte ner i golvet, en gick sönder. Jag kände nästan lite lycka mitt i allt kaos över att oljan hade klarat sig. Tänk mitt vita fina trägolv annars. Fy fanken!

Nu sitter det uppe provosoriskt. Jag borde bjuda över någon som kan fixa det. Kan du?

huvudbry.

Färgade håret. Och det blev mörkt. Men jag gillardet.
Det kanske ljusnar när det torkar mer.
Undra om jag gillar det då också.

hm.

Idag gick jag lös inne på H&M.
När jag bara skulle köpa en sak. Det slutade med många saker.
Nu ska jag färga håret.

För det köpte jag.

i like it.


fira!

Ikväll har jag gjort klart mitt kök.

Det firade jag med att göra kardemummavåfflor.
Mums!

...fast jag har tre täcksidor och en skåpsdörr kvar. Något som min mor får hjälpa mig med i helgen. Och så har jag en täcksida att tapetsera. Det kommer att bli bra!

whiteparty.

Mitt kök är numer (snart) vitt. Jag älskar det. Inte beige. Beige är deppigt.
Att montera allting tar sjukt lång tid. Imorgon vill jag göra klart det. Då får ni bildbevis.

Och jag tror att jag vill bli sambo. Med någon het kille som skriver lappar på morgonen innan han går hemifrån. Där det står något gulligt och rart. Och lite ritade hjärtan i ett hörn.
Elin gjorde det igår, och jag kände genast att jag älskar lappar. Elin är ett bra komplement, innan jag hittar den där heta killen. Hon köper blommor och choklad, och så skriver hon lappar. Jag kommer sakna henne lite när hon åker iväg till Nickeragga.

Ikväll har vi varit på Tvärsöver och ätit tapas med jobb. Mysigt.
Godnatt.

say what?

Såhär trött har jag inte varit på länge.
Som en zombie hela dagen.

Fyfan.
Men jag har mig själv att skylla.
Bad gone good. Good gone bad.
Pepsi och Tequilashots.